Influencer-samarbejde

Har du lyst til at lave et samarbejde med Islambogen.dk?

Hvad får du ud af samarbejdet?

 1. Du hjælper muslimer (og andre) med autentisk islamisk viden som vil skabe en mere positiv og produktiv hverdag for os alle.
 2. Du tjener penge på hvert køb der foretages gennem din særlig rabatkode.
 3. Du kan donere penge (selv eller via os) til velgørenhed/masjid/forening mv. hvis det er det du hellere vil.

Hvvorfor samarbejde med os?

Vi modtager mange henvendelser vedrørende et samarbejde og derfor har vi ambassadører (foreninger som sælger vores udgivelser) i hele Danmark. Det sætter vi en stor ære i, dog vil vi gerne kunne henvise til et sted hvor man kan læse hvad et sådant samarbejde med os indebærer.

Så er du influencer eller blogger, og har du interesse i et samarbejde med Islambogen.dk? Så læs med herunder.

Det er essentielt for os at du er praktiserende muslim og interesserer dig for vores udgivelser. Det er en absolut fordel hvis du allerede er bekendt med vores udgivelser/bøger og har læst nogle af disse. Du skal også kunne se dig selv bruge dem i dit hjem og i din hverdag.
Det er også vigtigt, at du udtrykker dig på en islamisk måde som kan inkludere alle og dermed holde en god og sober tone og at du har dig selv med i samarbejdet.

Hvad indebærer samarbejdet?

Vi kan samarbejde på følgende to måder:

 1. Et produkt efter eget valg, et opslag+storie eller et blog opslag.
  Du vælger, i samarbejde med os, hvilken bog du skal modtage og reklamere for. Når det er modtaget, så laver du et opslag på Facebook/Instagram eller din blog omkring bogen. Hvis du vælger Facebook/Instagram, så skal du lave en storie omkring bogen sammen med det faste opslag.
  Det er vigtig, at du linker til den pågældende bog, vores side på Facebook/Instagram og vores hjemmeside.
 2. En seks måneders aftale, hvor du modtager alle vores udgivelser
  Her modtager du en pakke med alle vores bøger, som du skal reklamere for i en periode på 6 mdr.
  Vi forventer:
  – Et blog opslag hvis du har en blog. Her skal linkes til den specifikke bog du skriver om.
  – Opslag + Stories pr. bog. Spred disse ud på de forskellige bøger og måneder, så alle bøger løbende bliver vist flere gange.
  Stories er lige så vigtig som de faste opslag, da det ofte er der folk kigger med. Det er vigtig, at du følger os Facebook og Instagram under de seks måneder så du kan følge med i hvad der sker hos os, da vi også er meget interesseret i, at du deler en storie når vi kører vores månedlig konkurrence.

Vil du gerne være influencer for Islambogen.dk? Næste trin er…

Send os en mail på info@islambogen.dk eller kontakt os via fb, så vender vi tilbage til dig og hjælper dig med at blive vores ambassadører. Vi finder i fællesskab ud af hvor mange procent din fortjeneste pr. solgt bog skal være ligesom vi også sammen aftaler de øvrige forventninger og forpligtelser.

Hvem kan blive ambassadør for Islambogen.dk?

I teorien kan alle praktiserende muslimer blive vores ambassadører. Det er underordnet med hvad du laver blog omkring. Vi forventer dog at du har:

– Ægte følgere (mindst 500), som liker og kommentere på dine opslag

For, at kunne skabe det bedste overblik og derved lette processen, skal vi bede dig om at sende os følgende oplysninger:

 • Dit Facebook/Instagram brugernavn?
 • Hvor lang tid har du været på Facebook/Instagram?
 • Hvad hedder din Blog, hvis du har sådan en?
 • Hvor længe har din blog eksisteret?
 • Hvor meget bruger du Facebook til reklame?
 • Hvem samarbejder du ellers med lige nu?
 • Hvor meget kender du til vores bøger? Nævn gerne de bøger du kender bedst.

Hvem er Islambogen.dk?

Islambogen.dk er webshoppen for offorlag.dk som er grundlagt i 2007 af muslimske unge i Danmark med det formål at udgive og formidle klassiske islamiske grundværker på dansk. Vi er et mangfoldigt team med hver vores kompetencer og til sammen ønsker vi at yde den bedste service til vores muslimske brødre/søstre i Danmark – gennem kvalitetsbøger på dansk!

Vi overholder naturligvis GDPR og videregiver ikke dine data. Din data bruges udelukkende til internt brug for at kunne matche den bedste bog med din profil.

Vi glæder os til at modtage din henvendelse som du kan sende til info@islambogen.dk eller via facebook / instagram

/ Ahmad – Islambogen.dk